Varer i handlevogn:  0
Totalt kr.0,00
Home New Products Offers Shopping Cart Contact Us


 • Modell: KW-DB92BT
 • Vekt: 5 kg
 • På lager

JVC KW-DB92BT - 2DIN CD/Radio med DAB+ inkl. antenne.

kr.2.799,00
Tilbud: kr.1.399,50

 Legg til handlevogn:  


Produkt Beskrivelse

JVC KW-DB92BT - CD/Radio med innebygd Bluetooth®, DAB+ og USB/AUX i front, inkl. antenne.

Skal du oppgradere radioen i din bil med DAB+ og blåtann uten behov for en multimedia skjerm, er KW-DB92BT fra JVC et godt valg. I tillegg til DAB og blåtann, har den også USB og AUX i front, og på USB porten kan du lade med hele 1500mAh.

Med innebygd DAB-tuner kan du lytte til digitale radiosendinger fra DAB+/ DMB-Audio-stasjoner med den medfølgende antennen. Skulle du miste DAB dekningen så vil radioen sømløst bytte over til FM(*). DAB-signaler er normalt noen sekunder forsinket i forhold til FM-signalene. Dette utnytter KW-DB92BT og forsinker FM-signalene slik at en sømløs overgang mellom DAB og FM er mulig. Kobler du en Android smarttelefon eller nettbrett til enheten via USB, så har du en komplett “plug and play” musikkavspillingsløsning. Android Open Accessory Protocol (AOA2) støttes, så det er ikke nødvendig med klargjøring eller oppsett – bare plugg inn, så kan du spille av lydfiler lagret på din Androidenheten din i såkalt “AUDIO MODE”. Eller du kan installere appen JVC Music Play som ligger på Google Play, så kan du aksessere “AUTO MODE” for økt funksjonalitet, inklusive Mappe opp og ned, og søke på artist/album/sang. Kopler du til din iPhone eller Android-enhet med blåtann via USB, så fullfører KW-DB92BT den automatiske Bluetooth-paringsfunksjonen paringen. Det kreves ingen komplisert manuell operasjon. Du kan også ha 2 telefoner kontinuerlig tilkoplet via Bluetooth. Anrop til den ene eller andre telefonen tas imot med et enkelt tastetrykk på hovedenheten. KW-DB92BT støtter også Bluetooth AVRCP1.5 med Versatile Song Selection. I tillegg til repetert og vilkårlig avspilling av musikk kan du også enkelt søke etter sanger med bla-funksjonen. Bare let etter og velg sangen du vil høre i mappenavn og sanglister. For å kunne tilpasses et hvert dashbord, kan JVC KW-DB92BT blande frontpanelets belysning av 32 farger, delt inn i 3 soner. Hele 50 forhåndsinnstilte mønstre er klargjort for enkel tilpasning. DAB+ vindus antenne følger med i pakken.

Allsidige lydjusteringsfunksjoner

 • K2-teknologi
  K2 gjengir den originale masterlyden ved å utvide bithastigheten og frekvensområdet. K2 er kompatibel med alle kilder, inklusive CD der 44,1 kHz/16-bit-opptak utvides til 48 kHz/24-bit for å gjenskape høyfrekvensområdet som forsvinner under CD-formateringen.
 • Lydløft
  Manipuler høyttalernes høyde virtuelt ved å justere lydfrekvensene
 • Lydrespons
  Forsterker de lave frekvensens som kan gå tapt ved komprimering til MP3 eller WMA.
 • Lydutvidelse
  Virtuell surroundteknologi ved bruk av 2 høyttalere. Det er bare å velge størrelsen på bilen, så justerer hovedenheten automatisk lyden effektivt
 • Volume Link EQ
  Forsterker spesifikke frekvenser i lydsignalet for å kompensere for virkningen av kjørestøyen. Den forsterker frekvenser i musikken som påvirkes av kjørestøyen
 • 13-bånds equaliser
  Med 13-bånds equalizer kan du tilpasse lyden manuelt etter smak

Flere BilderOmtaler

Det finnes for øyeblikket ingen produktomtaler.
PS: Omtaler krever godkjenning før de blir vist

Skriv omtale